Pantbank - Aktuell information gällande Pantbanker

Pantbank i Västerås

Pantbank i Västerås

Totalt i Västerås finns det 3 pantbanker och några av dessa pantbanker har arbetat länge med lån och belåning och vet vad olika föremål är värderade till. Det kan vara svårt att hitta något bra föremål att pantsätta och även att hitta en pantbank i Västerås som värderar föremålet högt. Ofta är värderingen på guld och ädla juverler ganska nära marknadsvärdet men för musikinstrument är värderingen ofta vara en bråkdel av nypriset. En klar nytta är om man kan få tips av någon vilka föremål som är bra att pantsätta på pantbanken. Man kan också få tips om bra föremål på pantbankernas hemsidor.


Eftersom det i Västmanland och i Västerås finns många pantbanker kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande räntenivå och lånetid. När du besöker någon gällande pantbank är det bra ifall du har en uppfattning om hur mycket som är rimligt att få låna på ditt föremål så att du inte blir besviken för att du hade fel uppfattning men även så att inte pantbanken har gjort en felaktig och för låg bedömning av värdet.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra pantbank i Västerås genom att kolla med någon långivare nedan eller söka vidare på nätet:


Alla pantbankerna som du kan låna av i Västerås

Sefina Svensk Pantbelåning

Erik Hahrs Gata 2

722 12 Västerås

021-41 94 54

Auktionsbyrån Effecta AB

Österleden 2

721 35 Västerås

021-10 84 20

Pantbanken Sverige i Eskilstuna

Stora Gatan 43

722 12 Västerås

021-12 21 80